Over ons

Wie zijn wij?

WAT WIJ DOEN…

Oevertrans BVBA is een hecht familiebedrijf. De jarenlange professionele ervaring maakt dat ze als transportfirma gespecialiseerd is in enerzijds op- en overslag van ferro & non-ferro metaalafvallen (zowel bulk als palletgoederen) en containervervoer. Anderzijds, en dit mede door de activiteiten van haar zusterfirma Hertsens Wegenwerken, in kippertransport verwant aan de wegenbouw (grondverzet, bouwafval, …).

Met een opslagcapaciteit van 40.000 m² (zowel overdekt als in open lucht) is Oevertrans BVBA zéér flexibel en biedt ze u tal van opslagmogelijkheden voor uw schrootafval. Het scrap kan zowel in 20ft (verticaal en horizontaal) als in 40ft (verticaal enkel op locatie en horizontaal) geladen worden. Natuurlijk verzorgen we voor u ook graag het transport van de containers naar de haven, waar ze van daaruit verscheept worden naar alle continenten in de wereld.

Onze ligging is de perfecte uitvalsbasis voor transport van en naar de haven van Antwerpen, alsook een nabijgelegen aanlegsteiger biedt mogelijkheden om per schip goederen te laden en te lossen.

EN OOK…

Beschikken wij over een eigen douane-entrepot (verzegelde opslagplaats). Hier kunnen goederen van buiten de EU onder douanetoezicht opgeslagen worden.

Ook kunnen containers die geselecteerd zijn voor scanning hier onder begeleiding van de douane fysiek gecontroleerd worden.

Dit alles doen we met onze kernwaarden steeds hoog in het vaandel:

  • Kwaliteit in al wat we doen
  • Een klantgerichte aanpak
  • Verregaande flexibiliteit om uw logistieke uitdagingen effectief aan te gaan!