Diensten

Wat doen wij?

OP- EN OVERSLAG

Met een opslagcapaciteit van 40.000 m² (zowel overdekt als in open lucht) biedt Oevertrans BVBA tal van opslagmogelijkheden voor uw schrootafval (zowel bulk als palletgoederen). Het scrap kan zowel in 20ft (verticaal en horizontaal) als in 40ft geladen worden.

OPSLAG IN DOUANE-ENTREPOT

Wij zijn vergund voor type douane-entrepot type C. Wij handelen ál uw douaneformaliteiten moeiteloos voor u af. Een douane-entrepot is een economische douaneregeling waarin aangevoerde goederen uit het buitenland, waarvan de bestemming mogelijk nog niet vaststaat, kunnen worden opgeslagen. Een douane-entrepot is de facto een verzegelde loods. Zolang de goederen in het douane-entrepot zijn opgeslagen moeten er geen invoerrechten betaald worden. Er staan geen termijnen op deze opslag. Tevens kunnen wij ook exportdocumenten met bijbehorende vervoersdocumenten van goederen die de EU verlaten voor u verzorgen.

CONTAINERTRANSPORT

Onze ligging is de perfecte uitvalsbasis voor transport van en naar de haven van Antwerpen. We beschikken over eigen vrachtwagens die dagelijks van en naar de haven rijden. Wij vervoeren alle containers van 20’ tot 45’ om te gaan laden of lossen in en rond België en zijn landsgrenzen. Wij zijn ook in het bezit van eigen containerstacker waardoor opslag en overzetten van containers steeds mogelijk is.

ZEECONTAINER KIPPERTRANSPORT

Import containers met bulkladingen of palletgoed voor recycling, tuinbouw en voedingsindustrie. Wij kippen/lossen deze containers ongeacht type en uitvoering zijnde 20`- 30`- 40`- 45` standaard en high cube, van hieruit door geheel Europa.

 

ZEECONTAINER VERTICAAL TRANSPORT 20FT / 40FT

Steilladen of verticaal laden is bedoeld om zeecontainers voor export op een eenvoudige manier maximaal te beladen met los gestorte goederen zoals Ferro/Non ferro, kunststoffen, papier e.d. Met onze verschillende chassis zetten wij de container (zowel 20ft als 40ft) verticaal, waarna deze van bovenaf beladen kan worden. De 20ft containers laden we voornamelijk met zwaardere goederen zoals metalen en motors. Terwijl de 40ft containers geladen worden met de lichtere goederen zoals kunststoffen, papier e.d. Dit kunnen we op onze eigen site, als op iedere andere gewenste locatie. In opdracht van exporteurs uit de recycling branche verzorgt Oevertrans op deze unieke wijze het transport vanuit elke locatie naar de haven van Antwerpen.

 

DIEPLADER

Sinds 2013 hebben we een 3assige uitschuifbare semi-dieplader in ons bezit. Deze heeft lange oprijrampen wat uitermate geschikt is voor rollend materiaal. Deze dieplader biedt de optimale transportwijze om middelzware machines te vervoeren. Door de ingewerkte twistlocks is het vervoer van containers (20’, 30’ of 40’ of 45’ container) ook zeker mogelijk. vergunningen voor uitzonderlijk vervoer zijn in ons bezit. Gelieve contact op te nemen voor verdere details te bespreken

KIPPER TRANSPORT

Kippers maken ook deel uit van onze vloot. We hebben een zestal kippers in onze vloot. Daarbij doen wij voornamelijk het transport van zand, grind, grond, bouw- en afvalstoffen. U mag bouwen op jarenlange ervaring en een uitstekend wagenpark. Kwaliteit is gewaarborgd